بیست و یک هزار موسسه تحت نظارت بهزیستی فعالیت می کنند

روز چهارشنبه ۱۹ مرداد ماه مدیرکل دفتر توسعه و نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی سازمان بهزیستی کشور در جلسه کمیته نظارت بر موسسات و مراکز غیر دولتی بهزیستی خوزستان با حضور مدیر کل و شورای معاونین و سایر اعضای کمیسیون ماده ۲۶ و اعضای هیات نظارت بر موسسات و مراکز غیردولتی بهزیستی خوزستان که در محل این اداره کل برگزارشد ، از فعالیت ۲۱ هزار موسسه تحت نظارت بهزیستی در سراسر کشور خبرداد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خوزستان،مدیرکل دفتر توسعه و نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی سازمان بهزیستی کشور در این جلسه که روسای بهزیستی شهرستانها نیز به صورت ویدئو کنفرانسی حضور داشتند ، ضمن تشکر و ابراز خرسندی از اشراف کلیه همکاران به دستورالعمل های موجود گفت: با توجه به فعالیت ۲۱ هزار موسسه در سطح کشور، رتبه بندی موسسات، همگرایی دستورالعمل ها، سیاست گذاری مراکز مثبت زندگی و تفکیک وظایف از اهم اقدامات دبیرخانه مراکز غیردولتی کشور است.

بابک قانعی ادامه داد:با توجه به تنوع مجوزهای صادر شده از سوی بهزیستی (۹۲ نوع مجوز) و حجم بالای کار در دفتر مراکز غیردولتی در طول یک سال گذشته، سعی در بهبود و ارتقای کیفیت سامانه سنتر داشته ایم.

وی با اشاره به اهمیت  و لزوم وجود دستورالعمل نظارت بر مراکز و موسسات غیردولتی عنوان داشت: در سامانه ای که به منظور نظارت بر مراکز غیردولتی در حال طراحی است نظارت در سطوح گوناگون همچون خودارزیابی موسسه و مرکز، نظارت سازمانی (شهرستانی، استانی، ملی)، نظارت صنفی وشبه صنفی، نظارت ذی نفعان و نظارت نخبگانی دیده شده است.

فعالیت۸۲۰ مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی در استان خوزستان

مدیرکل بهزیستی خوزستان نیز  با اشاره به فعالیت۸۲۰ مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی در استان گفت: با راه اندازی ۱۸۹ مرکز مثبت زندگی در سطح استان، بهزیستی خوزستان رتبه چهارم تعداد مراکز مثبت زندگی را در کشور داراست.

مهران کریمیان ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی سامانه صدور مجوزهای بهزیستی و اتصال آن به سامانه صدور مجوزهای دولت افزود: عدم امکان تمدید مجوز موافقت اصولی و پروانه فعالیت موسسات و مراکز غیردولتی از چالش های سامانه مذکور است.

وی با تاکید بر اهمیت اصلاح فرآیند نظارت بر مراکز و موسسات غیرولتی اظهار داشت:. ایجاد ظرفیت نظارت از طریق فضای مجازی، اعتماد به تشکل های صنفی و استفاد از پتانسیل انجمن ها در بحث نظارت، انجام نظارت توسط دستگاه های متولی همچون علوم پزشکی و اداره کار،  تامین اعتبار کافی به منظور نظارت مستمر بر عملکرد مراکز، کوتاه کردن فرآیند نظارت، همسان سازی دستورالعمل های ماده ۲۶ و سایر دستورالعمل های حوزه های تخصصی بخشی از اقدامات قابل اجرا در بهبود کیفیت نظارت و رفع چالش های پیش رو است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان همچنین بیان داشت: تبیین فعالیت های  متنوع بهزیستی برای آحاد جامعه از طریق صداوسیما و رسانه های جمعی و ایجاد بستری برای اگاهسازی عمومی بسیار حائز اهمیت است.

سیدغلامعلی جعفری ،معاون توانبخشی بهزیستی خوزستان نیز ضمن تاکید بر لزوم ارتقای کیفیت زندگی شغلی کارکنان مراکز  به  ارائه گزارشی از قیمت تمام شده خدمات در برخی از مراکز توانبخشی پرداخت و گفت: سازمان بهزیستی از جمله معدود دستگاه هایی است که با اعتماد به ظرفیت مردم و خیرین، کارهای غیرحاکمیتی را برون سپاری کرده است.

رامین کیانی ،رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات بهزیستی خوزستان نیز اظهار داشت: عدم تفکیک فعالیت کارشناسان حوزه فناوری و مشارکتهای مردمی، حجم زیاد فعالیت مراکز مثبت زندگی، مشکلات پیش روی اعطای مجوز مراکز مثبت زندگی و عدم وجود نیروی کافی در سطح شهرستان ها از جمله چالش هایی است که به طور روزانه  با آن روبه رو هستیم.

کد خبر 63465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد